Internet Explorer may not be fully supported. The CSP Team recommends you to download FireFox or Google Chrome. Thank you!

+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5

Lightbulb Spolszczenie CSPROMODa.

Witam serdecznie. Jestem dragon99919 oraz pracuję nad samodzielnym projektem spolszczeniem do PROMODa.

Co spolszczenie będzie zawierało, a czego nie?

* Pełne przetłumaczenie angielskich tekstów występujących w grze (teksty, oraz interface). TAK
    * Przerobione czcionki, aby były dostosowane do polskich znaków (teksty, oraz interface). TAK
    (jednak TYLKO, jeżeli twórcy PROMODa zgodzą się na edycję tychże czcionek)
    * Przetłumaczone nazwy broni. CZĘŚCIOWO
    (nie można przetłumaczyć nazw broni, gdyż większość z nich to nazwy własne, jednak na pewno zostaną przetłumaczone kategorie broni)
    * Przetłumaczenie tekstów postaci (głosy). BYĆ MOŻE
    (do tego musiałbym mieć kogoś z dobrym mikrofonem oraz głosem który do CSa by pasował)

Niedługo dalsze informacje, prezentacja i download.
    Last edited by dragon99919; 05-14-2011 at 07:36 AM.

Contributor/Tester
    1. Rada, nie rób tego do tej wersji, bo plik definicji się zmieni z nową wersją. Proponuję byś zaczął jak ustandaryzujemy interfejs, za dwie wersje.
    2. Może po prostu poprawisz moje spolszczenie zamiast dublować pracę?
    Niedoświadczeni nazywali kulturą to, co było częścią ich zniewolenia
    ~Anonymous

Naród, który nie szanuje swojej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości.
    ~Józef Piłsudski

Ktoś już robił spolszczenie? Oo
    Najmocniej przepraszam, gdybym wiedział, to nawet bym się za to nie brał. :>
    Szukałem po sieci, myślałem, że nie ma to postanowiłem zrobić...

Contributor/Tester
    http://wiki.cspromod.com/Translate_Polish

Tylko plik tekstowy, innych rzeczy nie ma spolszczonych ale to i tak nie bedzie cieszylo sie za duzym wykorzystaniem. Na przełomie ostatnich miesięcy Valve wypuściło spolszczenie do CSS i granie na nim jest traficzne imo.

Tak czy siak zapraszam do poprawiania tego pliku z góry jak masz wolny czas, ale myślę że i tak mało kto będzie z tego korzystał, a z wersji na wersję trzeba będzie to dostosowywać i z przyczyn których nie mogę wyjawić, z powodu umowy o poufności którą musiałem podpisać, powiem że na razie nie warto wkładać w spolszczenie cspromoda za dużo siły.
    Niedoświadczeni nazywali kulturą to, co było częścią ich zniewolenia
    ~Anonymous

Naród, który nie szanuje swojej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości.
    ~Józef Piłsudski

Dzięki. Jak tylko będzie co poprawiać, zajmę się tym. ^^

Tags for this Thread